Хладилници и фризери

KGE39AICA | Серия 4 – Хладилник с фризер
977,50 лв.
1207,50 лв. -230,00 лв.
VitaFresh: запазва продуктите свежи по-дълго време – благодарение на екстра ниска температура за риба и месо и регулиране на влажността в отделението за плодове и зеленчуци. LowFrost: размразява се по-рядко благодарение на образуването на по-малко лед – пести труд и енергия. Чекмедже за замразена храна тип BigBox: за подреждане на контейнери за съхранение или за големи количества замразена храна. Автоматично супер замразяване: оптимално за по-бързо замразяване на по-малки количества храна, като същевременно предпазва замразените продукти от размразяване, благодарение на засичането на повишаване на температурата и автоматично намаляване на температурата
KIF86PFE0 | Серия 8 – Хладилник за вграждане NoFrost
2632,50 лв.
2832,50 лв. -200,00 лв.
VitaFresh pro: благодарение на идеалните условия на съхранение храната ви остава богата на витамини и е свежа до 3 пъти по-дълго. VitaFresh pro: храната се запазва свежа до три пъти по-дълго благодарение на технология за поддържане на 0 °C и оптимална влажност на въздуха. Премиум LED осветление: за равномерно и без отблясъци разпределение на осветлението за целия живот на уреда. VarioShelf: пространство с разпределение за бутилки и чаши на стъклените полици, които могат да се разделят и плъзгат отдолу. NoFrost: никога повече няма да размразявате благодарение на перфектната защита срещу образуване на лед – така пестите време и усилия.
GIN81AEF0 | Серия 6 – Фризер за вграждане NoFrost
1715,83 лв.
1915,83 лв. -200,00 лв.
Фризер със система NoFrost и електронен контрол на температурата: задавате желаната температура точно и лесно. FreshSense: гарантира постоянна вътрешна температура за по-дълго запазване на свежестта на храните. Клас на енергийна ефективност A++: охлажда изключително ефикасно. NoFrost: никога повече няма да размразявате благодарение на перфектната защита срещу образуване на лед – така пестите време и усилия.
GIV21AFE0 | Серия 6 – Фризер за вграждане Low Frost
999,17 лв.
Вертикален фризер за вграждане Low Frost с електронен контрол на температурата LowFrost: размразява се по-рядко благодарение на образуването на по-малко лед – пести труд и енергия. Чекмедже за замразена храна тип BigBox: за подреждане на контейнери за съхранение или за големи количества замразена храна. 3 прозрачни чекмеджета на фризера: осигуряват много пространство и оптимална видимост. SuperFreezing: по-бързо замразява новите продукти, като по-този начин се предпазва вече замразената храна.
KGN49XIEA | Серия 4 – Хладилник с фризер NoFrost
1624,17 лв.
XL размер: осигурява много пространство за храната ви. VitaFresh: запазва продуктите свежи по-дълго време – благодарение на екстра ниска температура за риба и месо и регулиране на влажността в отделението за плодове и зеленчуци. Perfect Fit: възможно е гъвкаво позициониране, тъй като уредът може да бъде поставен директно до стена и мебели LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. Автоматично супер замразяване: оптимално за по-бързо замразяване на по-малки количества храна, като същевременно предпазва замразените продукти от размразяване, благодарение на засичането на повишаване на температурата и автоматично намаляване на температурата
KIR81AFE0 | Серия 6 – Хладилник за вграждане VitaFresh Plus
1442,50 лв.
1582,50 лв. -140,00 лв.
Хладилник с клас на енергийна ефективност A++, отделение VitaFresh plus и система TouchControl: особено ефикасен – запазва плодовете и зеленчуците свежи до два пъти по-дълго време. VitaFresh: богати на витамини плодове и зеленчуци остават пресни за по-дълго време в чекмедже с контролиран климат. MultiBox:прозрачно чекмедже с вълнообразно дъно, идеално за съхранение на плодове и зеленчуци LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. Полица за лесен достъп – EasyAccess: прибираща се стъклена полица за удобно поставяне/вземане на чаши и перфектна видимост. VarioShelf: пространство с разпределение за бутилки и чаши на стъклените полици, които могат да се разделят и плъзгат отдолу.
KIR41AFF0 | Серия 6 – Хладилник за вграждане без фризер
1134,17 лв.
1224,17 лв. -90,00 лв.
Хладилникът със система A++, VitaFresh Plus и система TouchControl: много ефикасен – запазва храната свежа до два пъти по-дълго време. Клас на енергийна ефективност A++: охлажда изключително ефикасно. VitaFresh plus: благодарение на оптимални условия за съхранение продуктите остават до 2 х по-дълго свежи. Електронен контрол на температурата: задавате желаната температура лесно и точно. VarioShelf: пространство с разпределение за бутилки и чаши на стъклените полици, които могат да се разделят и плъзгат отдолу. Полица за лесен достъп – EasyAccess: прибираща се стъклена полица за удобно поставяне/вземане на чаши и перфектна видимост.  
KGB86AIFP | Серия 6 – Хладилник с фризер NoFrost 186 x 86 cm
1929,17 лв.
2249,17 лв. -320,00 лв.
Изключително голям размер: осигурява много повече място за вашата храна. LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. VarioZone: повече гъвкавост благодарение на стъклени полици с разнообразно приложение и чекмеджета във фризерната част. NoFrost: никога повече няма да размразявате благодарение на перфектната защита срещу образуване на лед – така пестите време и усилия. Чекмедже за замразена храна тип BigBox: за подреждане на контейнери за съхранение или за големи количества замразена храна.
KGN39HIEP | Серия 6 – Хладилник с фризер NoFrost
2549,17 лв.
2749,17 лв. -200,00 лв.
Perfect Fit: възможно е гъвкаво позициониране, тъй като уредът може да бъде поставен директно до стена и мебели LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. Автоматично супер замразяване: оптимално за по-бързо замразяване на по-малки количества храна, като същевременно предпазва замразените продукти от размразяване, благодарение на засичането на повишаване на температурата и автоматично намаляване на температурата NoFrost: никога повече няма да размразявате благодарение на перфектната защита срещу образуване на лед – така пестите време и усилия. Полица за лесен достъп – EasyAccess: прибираща се стъклена полица за удобно поставяне/вземане на чаши и перфектна видимост.
KIF51AFE0 | Серия 8 – Хладилник за вграждане VitaFresh PRO
1315,83 лв.
1415,83 лв. -100,00 лв.
Хладилник за вграждане, A++, HydroFresh и TouchControl: много ефикасен – запазва храната свежа до два пъти по-дълго време Клас на енергийна ефективност A++: охлажда изключително ефикасно. VitaFresh plus: благодарение на оптимални условия за съхранение продуктите остават до 2 х по-дълго свежи. Електронен контрол на температурата: задавате желаната температура лесно и точно. VarioShelf: пространство с разпределение за бутилки и чаши на стъклените полици, които могат да се разделят и плъзгат отдолу. Полица за лесен достъп – EasyAccess: прибираща се стъклена полица за удобно поставяне/вземане на чаши и перфектна видимост.  
KGN393IEP | Серия 4 – Хладилник с фризер NoFrost 203 x 60 cm
999,17 лв.
1499,17 лв. -500,00 лв.
NoFrost хладилник с фризер с VitaFresh: съхранява по-дълго продуктите и техните витамини. VitaFresh:благодарение на идеални условия за съхранение хранителните продукти остават по-дълго пресни и витаминозни. Полица за лесен достъп – EasyAccess: прибираща се стъклена полица за удобно поставяне/вземане на чаши и перфектна видимост. LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. VarioZone: повече гъвкавост благодарение на стъклени полици с разнообразно приложение и чекмеджета във фризерната част. Perfect Fit: възможно е гъвкаво позициониране, тъй като уредът може да бъде поставен директно до стена и мебели