Хладилници за вграждане

KIF86PFE0 | Серия 8 – Хладилник за вграждане NoFrost
2632,50 лв.
2832,50 лв. -200,00 лв.
VitaFresh pro: благодарение на идеалните условия на съхранение храната ви остава богата на витамини и е свежа до 3 пъти по-дълго. VitaFresh pro: храната се запазва свежа до три пъти по-дълго благодарение на технология за поддържане на 0 °C и оптимална влажност на въздуха. Премиум LED осветление: за равномерно и без отблясъци разпределение на осветлението за целия живот на уреда. VarioShelf: пространство с разпределение за бутилки и чаши на стъклените полици, които могат да се разделят и плъзгат отдолу. NoFrost: никога повече няма да размразявате благодарение на перфектната защита срещу образуване на лед – така пестите време и усилия.
KIR81AFE0 | Серия 6 – Хладилник за вграждане VitaFresh Plus
1442,50 лв.
1582,50 лв. -140,00 лв.
Хладилник с клас на енергийна ефективност A++, отделение VitaFresh plus и система TouchControl: особено ефикасен – запазва плодовете и зеленчуците свежи до два пъти по-дълго време. VitaFresh: богати на витамини плодове и зеленчуци остават пресни за по-дълго време в чекмедже с контролиран климат. MultiBox:прозрачно чекмедже с вълнообразно дъно, идеално за съхранение на плодове и зеленчуци LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. Полица за лесен достъп – EasyAccess: прибираща се стъклена полица за удобно поставяне/вземане на чаши и перфектна видимост. VarioShelf: пространство с разпределение за бутилки и чаши на стъклените полици, които могат да се разделят и плъзгат отдолу.
KIR41AFF0 | Серия 6 – Хладилник за вграждане без фризер
1134,17 лв.
1224,17 лв. -90,00 лв.
Хладилникът със система A++, VitaFresh Plus и система TouchControl: много ефикасен – запазва храната свежа до два пъти по-дълго време. Клас на енергийна ефективност A++: охлажда изключително ефикасно. VitaFresh plus: благодарение на оптимални условия за съхранение продуктите остават до 2 х по-дълго свежи. Електронен контрол на температурата: задавате желаната температура лесно и точно. VarioShelf: пространство с разпределение за бутилки и чаши на стъклените полици, които могат да се разделят и плъзгат отдолу. Полица за лесен достъп – EasyAccess: прибираща се стъклена полица за удобно поставяне/вземане на чаши и перфектна видимост.  
KIF51AFE0 | Серия 8 – Хладилник за вграждане VitaFresh PRO
1315,83 лв.
1415,83 лв. -100,00 лв.
Хладилник за вграждане, A++, HydroFresh и TouchControl: много ефикасен – запазва храната свежа до два пъти по-дълго време Клас на енергийна ефективност A++: охлажда изключително ефикасно. VitaFresh plus: благодарение на оптимални условия за съхранение продуктите остават до 2 х по-дълго свежи. Електронен контрол на температурата: задавате желаната температура лесно и точно. VarioShelf: пространство с разпределение за бутилки и чаши на стъклените полици, които могат да се разделят и плъзгат отдолу. Полица за лесен достъп – EasyAccess: прибираща се стъклена полица за удобно поставяне/вземане на чаши и перфектна видимост.  
KIL24NFF1 | Серия 2 – Хладилник за вграждане с камера
957,50 лв.
Автоматично размразяване в хладилната част, много пространство за плодове и зеленчуци Чекмедже за зеленчуци с оребрена основа: предпазва плодовете и зеленчуците от кондензация. SafetyGlass: много стабилни полици, изработени от лесно за почистване стъкло. Автоматично размразяване в хладилната част  
KIV87NSF0 | Серия 2 – Хладилник за вграждане Low Frost
1055,83 лв.
1165,83 лв. -110,00 лв.
Eлектронен контрол на температурата и чекмедже за зеленчуци: лесно и точно задаване на температурата – много ефикасен с клас на енергийна ефективност А+. MultiBox:прозрачно чекмедже с вълнообразно дъно, идеално за съхранение на плодове и зеленчуци LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. Чекмедже за замразена храна тип BigBox: за подреждане на контейнери за съхранение или за големи количества замразена храна. LowFrost: по-рядко размразяване благодарение на по-слабото образуване на лед – спестява работа и е енергоефективно.
KIV87VFE0 | Серия 4 – Хладилник за вграждане Low Frost
1274,17 лв.
1374,17 лв. -100,00 лв.
Просторната вградена комбинация от хладилник с фризер и VitaFresh XXL поддържа храната по-дълго свежа. VitaFresh: Вашите богати на витамини плодове и зеленчуци остават свежи за по-дълго време в отделение с допълнително пространство и контрол на климата. LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. LowFrost: по-рядко размразяване благодарение на по-слабото образуване на лед – спестява работа и е енергоефективно. Много място за големи замразени стоки, умело съчетани с допълнителна вътрешна кутия за по-малки предмети. Поддържа оптимална циркулация на въздуха и гарантира постоянно ниво на температурата в зоната на охлаждане.
KIR31AFF0 | Серия 6 – Хладилник за вграждане без фризер
1050,83 лв.
1140,83 лв. -90,00 лв.
Хладилник за вграждане с вътрешна камера, със система A++, VitaFresh Plus и TouchControl: много ефикасен – запазва храната свежа до два пъти по-дълго време. Клас на енергийна ефективност A++: охлажда изключително ефикасно. VitaFresh plus: благодарение на оптимални условия за съхранение продуктите остават до 2 х по-дълго свежи. Електронен контрол на температурата: задавате желаната температура лесно и точно. VarioShelf: пространство с разпределение за бутилки и чаши на стъклените полици, които могат да се разделят и плъзгат отдолу. Полица за лесен достъп – EasyAccess: прибираща се стъклена полица за удобно поставяне/вземане на чаши и перфектна видимост.  
KIR81VSF0 | Серия 4 – Хладилник за вграждане
1399,17 лв.
1499,17 лв. -100,00 лв.
Хладилник с електронен контрол на температурата и чекмедже за зеленчуци: задавате желаната температура точно и лесно. MultiBox:прозрачно чекмедже с вълнообразно дъно, идеално за съхранение на плодове и зеленчуци LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. SuperCooling: по-бързо охлажда новите продукти, като по-този начин се предпазва вече охладената храна. Клас на енергийна ефективност A++: охлажда изключително ефикасно.
KUL15AFF0 | Серия 6 – Хладилник за вграждане под плот
1082,50 лв.
Хладилник за долно вграждане с клас на енергийна ефективност F и контейнер за зеленчуци: идеално място за съхранение за плодове и зеленчуци – много ефикасен. MultiBox:прозрачно чекмедже с вълнообразно дъно, идеално за съхранение на плодове и зеленчуци LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. Клас на енергийна ефективност F: охлажда изключително ефикасно.
KIN86NSF0 | Серия 2 – Хладилник за вграждане NoFrost
1290,83 лв.
1390,83 лв. -100,00 лв.
Просторната комбинация на хладилник-фризер с NoFrost осигурява оптимално съхранение на храна и образуването на лед вече не е проблем. Изключително голямото чекмедже, което предлага много място за съхранение на плодове и зеленчуци. Поддържа оптимална циркулация на въздуха и гарантира постоянно ниво на температурата в зоната на охлаждане. LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. NoFrost: никога повече няма да размразявате благодарение на перфектната защита срещу образуване на лед – така пестите време и усилия.