Прахосмукачки

BCS611P4A | Прахосмукачка с батерия Unlimited Serie | 6
499,17 лв.
Най-компактна: безпроблемно управление и гъвкаво почистване благодарение на компактния дизайн и лекото тегло. Удължено време на работа: сменяемият пакет батерии ви позволява да удължите времето на работа ако е необходимо. Power for ALL система за захранване: батерията е част от 18-волтова безжична система Bosch за дома и градината (зелена продуктова линия). Произведено в Германия: високи стандарти за качество и обстойни тестове за трайно удовлетворение. Ефективно почистване: AllFloor Power четка и компактен DigitalSpin Motor ви позволяват да почиствате на всички видове подове.
BGB6X300 | Прахосмукачка с торбичка – Серия 6
307,50 лв.
10 годишна гаранция за мотора*: постоянна висока производителност с Bosch Motor Technology произведена в Германия. Миещ се HEPA хигиенен филтър. Без последващи разходи. Изходящият въздух е по-чист от този в помещението. Подходящ за страдащите от алергии. Постига клас на емисии на прах A. 12 м работен диапазон – дългия кабел намалява необходимостта от досадна смяна на контактите. Superior design: модерен матиран цвят, LED подсветка и цветни апликации. По-рядка смяна на торбичката за прах и по-ниски разходи чрез голям 4 л обем на торбата запрах.
BCH86HYG1 | Прахосмукачка с батерия Athlet ProHygienic 28V
515,83 лв.
Филтърна система-ProHygienic: Тройна филтрация на изходящия въздух, който е става по-чист от въздуха в помещението. Bosch Lithium-Ion технология: Издръжливи и мощни презареждащи се батерии, изключително дълга употреба и минимално време за зареждане. SmartSensor Control: силна производителност всеки път благодарение на сензорно контролиране с LED индикация. RotationClean: бързо и лесно почистване на филтъра- без да е необходимо да се мие. Винаги удобни: безкабелните прахосмукачки нямат ограничения, разполагат със солидна фукнция за изправено стоене с което лесно могат да се съхраняват или зареждат в къщи.
BCHF220B | Безжична прахосмукачка, 20V 2в1 Readyy’y
267,50 лв.
307,50 лв. -40,00 лв.
Практична 2 в 1 функционалност: мини ръчна и стояща прахосмукачка в един уред за повече удобство. Бързо почистване на всички подови настилки, дори под мебелите посредством изключително маневрената четка или всяка друга повърхност с вградената мини ръчна прахосмукачка Винаги подръка: безжично чистене без ограничение и стабилно стоящо положение за лесно съхранение и зареждане навсякъде в дома. Отлично почистване: моторизирана PowerBrush и ефективна система за насочване на въздуха за видими резултати. Литиево-йонна технология: издръжливи батерии за постоянна висока производителност и кратко време за зареждане.
BGL8PET2 | Прахосмукачка – Серия 8 | ProAnimal
487,50 лв.
557,50 лв. -70,00 лв.
За любителите на домашни любимци: по-бързо почистване на косми** благодарение на четката AirTurbo Plus. Прахосмукачаката ProAnimal с четка hygienic SelfClean- функция за самопочистване. 10 годишна гаранция за мотора*: постоянна висока производителност с Bosch Motor Technology произведена в Германия. Миещ се HEPA хигиенен филтър. Без последващи разходи. Изходящият въздух е по-чист от този в помещението. Подходящ за страдащите от алергии. Постига клас на емисии на прах A. Екстра дълъг кабел за 15 метров работен диапазон – намалява необходимостта от досадна смяна на контактите. По-рядка смяна на торбичката и по-ниски разходи за онсумативи благодарение на голям 5 литров обем на торбата.
BBZAFGALL | AirFresh торбички за прах – Type: “G”ALL
25,00 лв.
G ALL AirFresh торбичка за прах с активен въглен неутрализира неприятните миризми и предотвратява разнасянето им. Идеална за собственици на домашни любимци. Подходящ за всички актуални серии* до енергиен клас А – постига убедителни резултати и при уреди с по-високи ватове Убедителна хигиена: филтрация на 99,9% на фината прах, както и чиста смяна на торбичката чрез хигиенично затваряне. По-дълъг живт на уреда: голяма способност за задържане на прахови частици и прецизно затваряне осигуряват ефективна защита на мотора Специално препоръчваме за собственици на домашни любимци.