Прахосмукачки с торбичка

BGB6X300 | Прахосмукачка с торбичка – Серия 6
307,50 лв.
10 годишна гаранция за мотора*: постоянна висока производителност с Bosch Motor Technology произведена в Германия. Миещ се HEPA хигиенен филтър. Без последващи разходи. Изходящият въздух е по-чист от този в помещението. Подходящ за страдащите от алергии. Постига клас на емисии на прах A. 12 м работен диапазон – дългия кабел намалява необходимостта от досадна смяна на контактите. Superior design: модерен матиран цвят, LED подсветка и цветни апликации. По-рядка смяна на торбичката за прах и по-ниски разходи чрез голям 4 л обем на торбата запрах.
BGL8PET2 | Прахосмукачка – Серия 8 | ProAnimal
487,50 лв.
557,50 лв. -70,00 лв.
За любителите на домашни любимци: по-бързо почистване на косми** благодарение на четката AirTurbo Plus. Прахосмукачаката ProAnimal с четка hygienic SelfClean- функция за самопочистване. 10 годишна гаранция за мотора*: постоянна висока производителност с Bosch Motor Technology произведена в Германия. Миещ се HEPA хигиенен филтър. Без последващи разходи. Изходящият въздух е по-чист от този в помещението. Подходящ за страдащите от алергии. Постига клас на емисии на прах A. Екстра дълъг кабел за 15 метров работен диапазон – намалява необходимостта от досадна смяна на контактите. По-рядка смяна на торбичката и по-ниски разходи за онсумативи благодарение на голям 5 литров обем на торбата.
BGL4SIL69W | Прахосмукачка – GL-40 ProSilence
274,17 лв.
Супер мощно почистване може да бъде много тихо и компактно. QuattroPower система: Bosch технология с висока производителност за по-добри резултати на почистване с ниска консумация на енергия. PowerProtect система: за дълготрайна ефективност на почистване, дори ако торбата за прах е пълна. Хигиенен филтър PureAir за чист изходящ въздух. Клас на емисии на прах А. Миещ се – без допълнителни разходи Много нико ниво на шум (69dB(A)) благодарение на система SilenceSound Особено практична работа – със само 4,5 кг уредът е лека категория
BGB8PET1 | Прахосмукачка – Серия 8 | ProAnimal
412,50 лв.
482,50 лв. -70,00 лв.
10 годишна гаранция за мотора*: постоянна висока производителност с Bosch Motor Technology произведена в Германия. Миещ се HEPA хигиенен филтър. Без последващи разходи. Изходящият въздух е по-чист от този в помещението. Подходящ за страдащите от алергии. Постига клас на емисии на прах A. Екстра дълъг кабел за 15 метров работен диапазон – намалява необходимостта от досадна смяна на контактите. По-рядка смяна на торбичката и по-ниски разходи за онсумативи благодарение на голям 5 литров обем на торбата.
BGL8SIL6 | Прахосмукачка – Серия 8 | ProSilence
430,83 лв.
490,83 лв. -60,00 лв.
10 годишна гаранция за мотора*: постоянна висока производителност с Bosch Motor Technology произведена в Германия. Миещ се HEPA хигиенен филтър. Без последващи разходи. Изходящият въздух е по-чист от този в помещението. Подходящ за страдащите от алергии. Постига клас на емисии на прах A. Екстра дълъг кабел за 15 метров работен диапазон – намалява необходимостта от досадна смяна на контактите. Здрав текстилен маркуч за най-високи изисквания По-рядка смяна на торбичката и по-ниски разходи за онсумативи благодарение на голям 5 литров обем на торбата.
BGLS4HYG2 | Прахосмукачка – Серия 4 | ProHygienic
295,83 лв.
315,83 лв. -20,00 лв.
10 годишна гаранция за мотора*: постоянна висока производителност с Bosch Motor Technology произведена в Германия. Миещ се UltraAllergy филтър: Перфектно за хора с алергии. Изходящият въздух е по-чист от този в помещението. Постига клас на емисии на прах A. По-рядка смяна на торбичката за прах и по-ниски разходи чрез голям 4 л обем на торбата запрах.
BGLS4X210 | Прахосмукачка – Серия | 4
232,50 лв.
10 годишна гаранция за мотора*: постоянна висока производителност с Bosch Motor Technology произведена в Германия. Миещ се HEPA хигиенен филтър. Без последващи разходи. Изходящият въздух е по-чист от този в помещението. Подходящ за страдащите от алергии. Постига клас на емисии на прах A. По-рядка смяна на торбичката за прах и по-ниски разходи чрез голям 4 л обем на торбата запрах.
BGL6HYG1 | Прахосмукачка с торбичка ProHygienic – Серия 6
407,50 лв.
10 годишна гаранция за мотора*: постоянна висока производителност с Bosch Motor Technology произведена в Германия. Миещ се HEPA хигиенен филтър. Без последващи разходи. Изходящият въздух е по-чист от този в помещението. Подходящ за страдащите от алергии. Постига клас на емисии на прах A. 12 м работен диапазон – дългия кабел намалява необходимостта от досадна смяна на контактите. Superior design: модерен матиран цвят, LED подсветка и цветни апликации. По-рядка смяна на торбичката за прах и по-ниски разходи чрез голям 4 л обем на торбата запрах.
BGBS2BU1T Прахосмукачка с торбичка
195,83 лв.
215,83 лв. -20,00 лв.
Отлично почистване и изключително компактно съхранение. Идеална за малки домакинства. 10 годишна гаранция за мотора*: постоянна висока производителност с Bosch Motor Technology произведена в Германия. Лесно управление: оптимално почистване при всяка повърхност с лесното регулиране на мощността на нашия мотор Bosch. Система хигиеничен филтър: чист и филтриран изходящ въздух Турбо четка за основно почистване на влакна и животински косми по килими По-рядка смяна на торбичката за прах и по-малко допълнителни разходи чрез голям обем на торбичката с 3,5 л Ултра компактна: особено практична за работа, истинска лека категория.
BGLS2LW1 Прахосмукачка с торбичка
154,17 лв.
174,17 лв. -20,00 лв.
Отлично почистване и изключително компактно съхранение. Идеална за малки домакинства. 10 годишна гаранция за мотора*: постоянна висока производителност с Bosch Motor Technology произведена в Германия. Лесно управление: оптимално почистване при всяка повърхност с лесното регулиране на мощността на нашия мотор Bosch. Система хигиеничен филтър: чист и филтриран изходящ въздух По-рядка смяна на торбичката за прах и по-малко допълнителни разходи чрез голям обем на торбичката с 3,5 л Ултра компактна: особено практична за работа, истинска лека категория.