Как да направим поръчка?

1. В продуктовата страница, избираме желаното количество от продукта, ако имаме опцията за цвят, размер и т.н. избираме и нея, след което натискаме бутона "Добавяне към количката"
2. След натискане на бутона "Добавяне към количката" отдясно на ектана ни се появява меню "Колички за пазаруване" с всички продукти които сме добавили за закупуване. Натискаме бутона "Сметка"
3. Вече сме в количката и виждаме продукта добавен в нея. Ако искаме да разглеждаме за още продукти, които да закупим натискаме бутона "Продължете с пазаруването", ако искаме да закупим продукта в кошницата натискаме бутона "Към сметката"
4. Въвеждане на лични данни. Ако сме се регистрирали като потребител в магазина можем да влезем в профила си с въвеждане на имейл и парола. Ако все още нямаме профил можем да пазаруваме като гости, за целта ще е необходимо въвеждането на необходимата информация в полетата. Натискаме бутона "Продължаване"
5. Стъпка "Адреси". Въвеждаме исканата от нас информация относно адреса за доставката след което натискаме "Продължаване".
6. Начин на доставка. Избираме между доставка с куриер или взимане на място от магазина.
7. Плащане. Избираме удобен за нас начин на плащане. Вариантите са 2: Плащане чрез банков превод и плащане с пощенски паричен превод, който е подобен на "Наложен платеж". Данните, необходими за банковия певод се изпращат на имейла на клиента, с който се повърждава, че поръчката е направена успешно. Също така могат да бъдат намерени както в менюто "Общи условия", така и в "Доставка и плащане". С избирането на пощенски паричен превод клиента заплаща сумата на поръчката си в момента на получаването й от куриера, заедно с разходите по куриерската услуга. Трябва да прочетем и да се съгласим с общите условия след което натискаме бутона "Поръчка със задължение за плащане". Така поръчката ни е завършена.