Фотьойл с електрически релакс-9253
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Фотьойл с електрически релакс механизъм APOLON LUX - графит C

Фотьойлът с електрически релакс механизъм APOLON LUX е сигурен начин да направите домът си още по-комфортен и уютен. Удивително удобен, стилен и нежен на допир, той ще се превърне във вашето любимо място за почивка след дълъг работен ден.

Тегло: 44.00 кг
630,00 лв.

Релакс с натискане на 1 бутон

Само няколко секунди са нужни, за да изпитате пълен релакс с фотьойла APOLON LUX. Той има вграден електрически релакс механизъм, благодарение на който бързо и лесно преминавате от седнала в легнала позиция, чрез натискането на един бутон. Това ще ви накара не просто да се отпуснете, а да се насладите на истинско блаженство и пълноценна почивка. А щом се наложи да станете от него, просто използвайте другия бутон и също толкова бързо фотьойлът ще се върне в стандартно положение.

Голямото предимството на електрическия релакс механизъм, пред механичния, са плавните движения.  С него също така може сами да определяте наклона, под който да се фиксира облегалката - нещо, което не можете да направите с обикновен релакс механизъм.

Пристрастяващо удобство и мекота

Да наречем фотьойла APOLON LUX удобен, далеч не стига да опишем комфорта, който ще усетите щом се настаните в него. Широката седалка, обемните подлакътници, облегалката с пълнеж от силиконова вата – всичко в неговия дизайн ще ви накара да се чувствате сякаш се носите в облаците. Неговата мекота е допълнена от нежната на допир дамаска, а електрическият релакс механизъм е „черешката на тортата“.

Безапелационно качество

Фотьойлът с електрически релакс механизъм APOLON LUX е изработен от изключително здрава метална конструкция в съчетание с масивно дърво. Това гарантира неговата здравината и устойчивост дори при голямо напрежение. Неговият релакс механизъм също може да се похвали с доказано качество и дълъг живот. Под здравата, устойчива и мека дамаска се крие пълнеж от силиконова вата и покет пружини, които предпазват от нежелано хлътване.

Комбинация по ваш вкус

За да не стигате до спорове у дома кой да се излежава блажено на фотьойла APOLON LUX, може да го комбинирате с диван двойка или тройка от същата серия, а защо не и с още един фотьойл. Вариантите за комбинация са много, а кой е най-подходящия за вас може да изберете според пространството, с което разполагате. Каквото и да решите, резултатът ще е комфорт и стил за вашия дом.

3550387
97 cm
104 cm
91 cm
44 kg
Техническо описание
Материал:
Дамаска
Ширина:
91 см
Височина:
104 см
Дължина:
97 см
Вид гарнитура:
Фотьойл
Материал конструкция:
Дърво / метал
Материал пълнеж:
Покет пружини , Силиконова вата
Материал серия холови гарнитури:
Star
Тип релакс механизъм:
Rmt
Брой релакс механизми:
1 бр.
Електрически механизъм:
Да