Диван - двойка с-9258
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Диван - двойка с електрически релакс механизъм APOLON LUX - графит C

Двойният диван APOLON LUX разполага с два независими един от друг електрически релакс механизма за ненадминат комфорт. Със своята мекота, изчистени линии и нежна на допир дамаска, той ще внесе уют и стил във вашия дом и несъмнено ще се превърне в едно от любимите ви местенца за почивка.

Тегло: 66.00 кг
905,00 лв.

Релакс с натискане на 1 бутон

Класическият диван двойка APOLON LUX ще превърне излежаването на дивана в истинска наслада и ще направи почивката ви след дълъг работен ден още по-сладка. Чудите се как? Всяко от неговите две места има електрически релакс механизъм за разтягане, който може да бъде задействан самостоятелно от другия. Те се управляват изключително лесно от бутоните от външния край на дивана. С натискането на единия бутон само за няколко секунди преминавате от седнала в легнала позиция, а чрез другия се връщате в стандартно положение.

Голямото предимството на електрическия релакс механизъм, пред механичния, са плавните движения.  С него също така може сами да определяте наклона, под който да се фиксира облегалката - нещо, което не можете да направите с обикновен релакс механизъм.

Пристрастяващо удобство и мекота

Несравнимо удобство – това ще изпитате с дивана двойка APOLON LUX. Той е създаден така, че да осигури максимален комфорт за всяка част от тялото ви. Облегалката създава идеална опора за гърба, докато широката, мека седалка и обемните подлакътници ще ви накарат да се чувствате сякаш се носите в облаците. Всичко това е допълнено от нежна на допир дамаска, а електрическия релакс механизъм е „черешката на тортата“.

Безапелационно качество

Диванът двойка с електрически релакс механизъм APOLON LUX е изработен от изключително здрава метална конструкция в съчетание с масивно дърво. Това гарантира неговата здравината и устойчивост дори при голямо напрежение. Неговият релакс механизъм също може да се похвали с доказано качество и дълъг живот. Под здравата, устойчива и мека дамаска се крие пълнеж от силиконова вата и покет пружини, които предпазват от нежелано хлътване.

Комбинация по ваш вкус

Диванът двойка с електрически релакс механизъм APOLON LUX може да се използва самостоятелно или в съчетание с фотьойл, или още един диван тройка от същата серия. Така ще може не само вие, но и всички ваши гости да се радват на неговото удобство. Възможни са различни комбинации според пространството, с което разполагате във вашия дом.

3550388
159 cm
104 cm
91 cm
66 kg
Техническо описание
Материал:
Дамаска
Ширина:
91 см
Височина:
104 см
Дължина:
159 см
Вид гарнитура:
Двойка
Материал конструкция:
Дърво / метал
Материал пълнеж:
Покет пружини , Силиконова вата
Материал серия холови гарнитури:
Star
Тип релакс механизъм:
Rmt
Брой релакс механизми:
2 бр.
Електрически механизъм:
Да