Диван - тройка с-9264
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Диван - тройка с електрически релакс механизъм APOLON LUX - графит C

Диванът тройка APOLON LUX разполага с два електрически релакс механизма за крайните места и статична средна част. С него ще се радвате на удивителен комфорт и мекота, а стилният дизайн с изчистени линии и нежна на допир дамаска ще внесе уют във вашия дом.

Тегло: 88.00 кг
1380,00 лв.

Релакс с натискане на 1 бутон

Със своето невероятно удобство APOLON LUX ще превърне излежаването на дивана във вашето любимо занимание и ще направи почивката след дълъг работен ден още по-сладка. Причината се крие във вградените електрически релакс механизми на неговите крайни места. Те могат да се управляват независимо един от друг, чрез бутоните от външните страни на дивана. С натискането на единия бутон само за няколко секунди преминавате от седнала в легнала позиция, а чрез другия се връщате в стандартно положение.

Голямото предимството на електрическия релакс механизъм, пред механичния, са плавните движения и възможността да определяте наклона, под който да се фиксира облегалката.

Пристрастяващо удобство и мекота

Диванът тройка APOLON LUX е ще осигури максимален комфорт за всяка част от тялото ви, за да се насладите на пълноценна почивка. Неговата удобна облегалка създава идеална опора за гърба, докато широката седалка и обемните подлакътници са така меки, че ще ви накарат да се чувствате сякаш се носите в облаците. Всичко това е допълнено от нежна на допир дамаска, а електрическия релакс механизъм е „черешката на тортата“.

Безапелационно качество

Диванът с електрически релакс механизъм APOLON LUX е изработен от изключително здрава конструкция, съчетаваща метал и масивно дърво. Това е гаранция за устойчивост при голямо натоварване и напрежение. Релакс механизмът, използван за дивана, също може да се похвали с изпитано качество и дълъг живот. Под здравата, устойчива и мека дамаска се крие пълнеж от силиконова вата и покет пружини, които предпазват от нежелано хлътване.

Комбинация по ваш вкус

Тройният диван APOLON LUX e подходящ както за малки, така и за големи помещения. Ако разполагате с повече пространство и често посрещате гости или имате голямо семейство, може да комбинирате дивана с фотьойл или още един диван двойка от същата серия. Така всички във вашия дом ще се наслаждават на неговото удобство.  

3550389
208 cm
104 cm
91 cm
88 kg
Техническо описание
Материал:
Дамаска
Ширина:
91 см
Височина:
104 см
Дължина:
208 см
Вид гарнитура:
Тройка
Материал конструкция:
Дърво / метал
Материал пълнеж:
Покет пружини , Силиконова вата
Материал серия холови гарнитури:
Star
Тип релакс механизъм:
Rmt
Брой релакс механизми:
2 бр.
Електрически механизъм:
Да