Диван - тройка с-9296
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Диван - тройка с електрически релакс механизъм SELENA LUX - антрацит Р

SELENA LUX е луксозен диван – тройка с електрически релакс механизъми на двете крайни места. Той се отличава с класически и стилен дизайн, изработен от висококачествени материали. Невероятно удобен, мек и здрав – той е всичко, което може да търсите в един диван.

Тегло: 88.00 кг
1380,00 лв.

Релакс с натискане на 1 бутон

Диванът SELENA LUX ще ви осигури пълен релакс и максимален комфорт, при това само с натискането на едно копче. Това е възможно благодарение на двата електрически релакс механизма на неговите крайни места. Те могат да се управляват самостоятелно един от друг изключително бързо и лесно. От външния край на всяка седалка има по два бутона, които отговарят за разтягането и прибирането на съответното място. Чрез тях за секунди преминавате от седнало положение в легнало, за да се насладите на заслужена почивка в края на работния ден.

Предимството на електрическия релакс механизъм в сравнение с ръчния е, че с него движенията са плавни, без неприятни сътресения. Освен това той позволява сами дa определяте наклона, под който да фиксирате облегалката - нещо, което не е възможно при механичен релакс механизъм.

Съвършена мекота

Тройният диван SELENA LUX ще ви разглези не само с електрическите релакс механизми, но и със своята мекота и удобство. Възглавниците на подлакътниците, облегалките с дебел пълнеж, нежната дамаска – всичко в него е направено така, че да изпитате истинско блаженство щом се настаните.

Здравина и устойчивост

Диванът с електрически релакс механизъм SELENA LUX е изработен със здрава и стабилна конструкция от метал и масивна дърво, което е гаранция за неговия дълъг живот и издръжливост при натоварване. За тапицерията му е избрана висококачествена дамаска с голяма устойчивост на износване и триене. За мекия му пълнеж е използвана силиконова вата, а в седалките му има покет пружини, които ги предпазват от нежелани деформации или хлътване.

Избор на цвят

Едно от многото предимства на дивана SELENA LUX е, че се предлага в няколко цвята. Така може да изберете най-подходящия според вашия вкус и интериор.

Комбинация по ваш вкус

Мебели Carmen предлага също фотьойл и диван-двойка  SELENA LUX, които са чудесна опция за съчетаване с тройния диван. Може да изберете най-подходящата комбинация, според пространството във вашия дом или да го използвате самостоятелно.

3550377
220 cm
103 cm
100 cm
88 kg
Техническо описание
Материал:
Дамаска
Ширина:
100 см
Височина:
103 см
Дължина:
220 см
Вид гарнитура:
Тройка
Материал конструкция:
Дърво / метал
Материал пълнеж:
Покет пружини , Силиконова вата
Материал серия холови гарнитури:
Star
Тип релакс механизъм:
Rmt
Брой релакс механизми:
2 бр.
Електрически механизъм:
Да