Безжична мишка Fujitsu Wireless-4954
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Безжична мишка Fujitsu Wireless Mouse Touch WI910

Безжична мишка Fujitsu Wireless Mouse Touch WI910
BGN38.76

    Tags:

Безжична мишка Fujitsu Wireless Mouse Touch WI910
s26381-k465-l100
Data sheet
Номер на модела
Wireless Mouse Touch WI910
Warranty
2 години
Type
Wireless
Color
Black
Партиден номер
S26381-K465-L100