Тапициранa спалня от дамаска-8876
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-795,00 лв.

Тапициранa спалня от дамаска DOLCE 160 - бежов 26

DOLCE е част от колекцията тапицирани спални от дамаска Carmen, които се отличават със здрава конструкция, изчистен дизайн и сваляща се дамаска за лесно почистване.  Моделът разполага с амортисьор за повдигане и голяма ракла за съхранение.

Тегло: 159.50 кг
530,00 лв. 1325,00 лв. - 795,00 лв.

Стилна и практична

Тапицираната спалня от дамаска DOLCE притежава семпла, но елегантна визия, която позволява лесно да я комбинирате с различно обзавеждане и интериор. Нейната висока табла е изключително удобна за облягане и същевременно придава изтънчен и модерен вид на спалнята.

Конструкцията на DOLCE е изработена от метал и дърво, което подсигурява здравина и издръжливост при натоварване. Не само тя, но и всяка част от спалнята е направена така, че да я ползвате дълго и безпроблемно.

Сваляща се дамаска на страниците

За тапицерията на спалня DOLCE е избрана висококачествена, здрава и приятна на допир дамаска. Тя е захваната около страниците чрез велкро ленти и по този начин може бързо и лесно да я свалите, ако се нуждае от почистване. За най-добри резултати производителят препоръчва да използвате услугите на химическо чистене.

Надеждна подматрачна рамка

Сред предимствата на спалня DOLCE се нарежда нейната подсилена подматрачна рамка. Тя изработена от метал и дървени ламели – материали, които гарантират нейната здравина и вашия спокоен сън.

Просторна ракла

Ако се нуждаете от още място за багаж вкъщи, то тапицираната спалня DOLCE ще ви го осигури. Чрез вградения амортисьор и с помощта на едно издърпване на дръжката в долния край, бързо и лесно повдигате матрака и рамката, а отдолу се открива просторна ракла. На дъното ѝ има два вентилационни отвора, които предотвратяват задържането на влага или неприятни миризми.

Избор на матрак

След избора на спалня, идва ред и на избора на матрак, който е не по-малко важен за добрия ви сън. Ако имате затруднения, ние можем да ви предложим голям набор от матраци на различни производители. Консултирайте се с нашите търговци за възможните варианти, спрямо вашите индивидуални нужди.

Удобно транспортиране

Спалнята DOLCE се транспортира в разглобен вид и внимателно окомплектована в 5 пакета. Към нея ще получите и подробна инструкция за монтаж, в която е посочена последователност от действия, които трябва да следвате.

3560204
230 cm
30 cm
174 cm
159.50 kg
Техническо описание
Материал:
Дамаска
Ширина:
174 см
Материал лицева част:
Дамаска
Дължина:
230 см
Ракла за съхранение:
Да
Основа:
Дърво / метал
Материал страници:
Сваляща дамаска
Подматрачна рамка:
Подсилена метална рамка
Подходяща за матрак:
160 х 200 см
Височина табла:
117 см
Височина страница от земята:
30 см
Амортисьор за повдигане:
Да