Разтегателна трапезна маса DORA - какао
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20,28 лв.

Разтегателна трапезна маса DORA - какао

Разтегателна трапезна маса DORA е компактен модел маса от колекцията мебели за обзавеждане на трапезария Carmen, включваща трапезни маси, кухненски маси, трапезни столове и различни варианти - комплект маса с четири стола, отличаващи се с функционалност, надеждност и стилен дизайн. Маса DORA е оборудвана със стилен асиметричен механизъм за разгъване.

Тегло: 20.00 кг
148,72 лв. 169,00 лв. - 20,28 лв.

Компактна, но стилна

Трапезна маса DORA е практичен избор сред продуктите на Carmen за компактна разтегателна маса. Размерите и стила на масата я правят особено подходяща за кухнята или кухненския бокс, но благодарение на семплия, но надежден разтегателен механизъм, DORA е подходяща и за трапезария или хранителен кът. Изработена е от съчетание на масивна дървесина и качествени МДФ плоскости.

Фина елегантна визия с надеждна опора

Краката на тази изчистена и елегантна трапезна маса са изцяло от естествен дървен материал. Линията им е деликатна и фина и придава нежно усещане за стил и премереност. Същевременно здравината им е гарантирана и спокойно може да се насладите на стабилността и устойчивостта на масата при натоварване. Масивните крака от дърво придават изисканост, комфорт и уют в интериора.

Пълен комплект с подходящи столове

Масата може да се комбинира със столове в същия цвят, за да придадете завършен вид на интериора във вашата кухня или трапезария. Големият избор от трапезни столове Carmen ви дава възможност да комбинирате масата с най-подходящите според вас трапезни столове - както по цвят, така и по стил на дизайна. Вижте трапезните столове тук.

Лесен монтаж

Всички кухненски и трапезни маси се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Описанието е достъпно за всеки, за да може без трудности и чужда помощ да сглобите всеки един модел от серията.

Компактен пакетаж и лесно пренасяне

Предлаганите от нас трапезни маси се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Краката са пакетирани отделно. Всички елементи са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.

3530707
Техническо описание
Материал:
МДФ , eстествен фурнир
Дебелина на плот:
18 мм
Материал крака:
масив - каучуково дърво
Дължина маса:
75 - 100 см
Ширина маса:
75 см
Височина маса:
76 см